Add this: 

UDELIV

Urban Living and Grilling...

Silo-Design har virkelig ramt hovedet på sømmet med denne grill på alle tænkelige områder.

Storbylivet har virkelilg fået en matchende grill. Designet, funktinen, størrelserne ( da den fås i 3 str. ) farver, samt problemløsende på alt, hvad en mobil grill skal kunne.

Designet og funktion er jo bare vild lækkert, ved en grill som signalere god stil. Størrelserne går fra en lille til cykelkurven på vej ned i kongenshave, en mellem til bagagerummet på vej mod stranden og solnedgang, samt den store som klarer alle gæserne ved middagen hjemme i haven, hvor grillen er centrum i hyggen med venner og familie. 

Grillen kan stå på stranden eller græsset uden at efterlade store pletter, den har en løfte-stang, så man ikke behøver at vente på den bliver kold, den er nem og mobil, tilbereder maden perfekt og efterladder ikke affald, som en ellers medbtragt engangsgrill. Den signalere stil og kvalitet, og så er det bare en længe ventet tanke og ide, som endelig er kommet frem.

Mon ikke vi kommer til at se en del Silo-Grille ude i strand & by fra nu af..... Den er Made in Denmark og kan ses og bestilles hos Handcraft by Denmark. 

Om Handcraft by Denmark

Se showroom

Handcraft by Denmark er et koncept for designhåndværkere & designvirksomheder, målrettet møbler og interiør.

Produkterne skal være ”MADE IN DENMARK”.

Vi har udstilling og showroom på et gammelt teglværk i Nordsjælland. Her skaber vi formidling og salg, for de brands som er en del af huset. 

Der findes et helt særligt udbud i Danmark af nulevende skabere, en elite af fagfolk som er det, vores kulturarv er skabt på i møbel-håndværket. 

Danmark er kendt for at være det land, kvalitets møbler og design kommer fra igennem mange år, hvilket vi er stolte af, det skal vi også blive ved med at være og det kræver at vi formidler og skaber muligheder for dem som er den nye elite. Hos Handcraft by Denmark tager vi denne opgave og mission meget seriøst og med stor respekt.