Add this: 

BAD

Ume fra Zone Denmark

Med Ume har VE2 skabt en flot og harmonisk badserie for Zone Denmark.

Fakta

Vejl. udsalgspris:

Ume sæbedispenser, Stentøj/Soft Touch/Plastic, D: 8,3 cm  H: 12,8 cm, 0,25 l: DKK: 299,00 

Ume tandbørstekrus, Stentøj/Soft Touch, D: 8,3 cm  H: 10,3 cm: DKK: 149,00 

Ume toiletbørste, Stentøj/Soft Touch/Plastic, D: 10 cm  H: 38,7 cm: DKK: 499,00 

Ume pedalspand, ABS/Soft Touch, D: 19,5 cm  H: 22 cm, 4 l: DKK: 499,00

Ume fra Zone Denmark er en ny badserie, der hylder runde og bløde former.

Badserien Ume fra Zone Denmark er et blødt, blidt og behageligt bekendtskab. Designertrioen VE2 står bag udformningen af de velproportionerede elementer, der giver et solidt og velafbal-anceret udtryk – både for øje og hænder. 

Ume er det japanske ord for blommetræ og symbol på elegance, tålmod og styrke. Det første bog-stav – U – tegner formen på serien, som er moderne og klassisk på samme tid med gennemtænkte og funktionelle detaljer.

Sæbedispenseren har eksempelvis en lang tud for optimal pumpefunktion, ligesom toiletbørsten er udstyret med en praktisk inderkop, så overskydende vand let kan tømmes af – og så har børsten en god arbejdslængde og glider let på plads i holderen.

Den elegante pedalspand har samme højde som toiletbørsten, og sammen danner de et fint par på badeværelsesgulvet. Den separate og rummelige 4 liters inderspand er udstyret med en ny, smart finesse, så man let kan sætte affaldsposen i, uden at den kommer i klemme og ses udefra.

Fås i fem farver: Black, Grey, White, Nude og sæsonens dybe røde Maroon Red.

Se mere til den nye badserie Ume her

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. 
Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/