Add this: 

BRUGSKUNST

Stilren servering i blomstrende sort

Siden 2006 har Royal Copenhagen dækket op til modefolk og minimalister med Sort Mega Riflet, og stellets popularitet er fortsat støt stigende. ”Den lille sorte” går nemlig aldrig af mode, og sortimentet suppleres nu med to nyheder til efterårets elegante serveringer: En lille dyb tallerken og et stort ovalt fad, der serverer både portionsanretninger og alt-på-et-fad med stilsikker hånd.

Fakta

Nærmeste forhandler

Royal Copenhagen forhandles hos førende isenkræmmere og stormagasiner over hele landet, i Royal Copenhagens flagship-butikker i København og Århus samt i Royal Copenhagens online shop på www.royalcopenhagen.com.

Nærmest forhandler oplyses på telefon 3814 4848 eller på www.royalcopenhagen.com

For yderligere information, billeder og udlån af samples til foto, kontakt venligst:

Anne Wehner | PR & Corporate Communications Manager
M +45 2271 0302   I   anne.wehner@fiskars.com

Stine Bruun | PR Coordinator
M +45 3156 7827   I   stine.bruun@fiskars.com

Farverne sort og hvid er basis i den moderne garderobe. Det gælder både i klædeskabet og i køkkenskabet, hvor den grafiske s/h-stil, der kendetegner Sort Mega Riflet-stellet, klæder de fleste råvarer og stiller skarpt på dét, det hele handler om: Måltidet.

Som en hyldest til alle ”sortseere” hilser Sort Mega Riflet-sortimentet dette efterår to ny produkter velkommen. En multifunktionel dyb tallerken, der med sin lille portionsstørrelse har samme anvendelse som en skål: Til servering af morgenmaden, desserter og forretter, til side dishes som salat og til tapasbordets virvar af mindre serveringer, tapenader og snackretter, der kalder på små gode skåle i stort antal.

Til tapas-universet hører også det store serveringsfad, der elegant samler mange forskellige småretter på et sted, og er ligeså velegnet til sushi. Med sit ovale omfangsrige design er fadet naturligvis også velegnet til servering af større kødretter og fisk, ligesom en fyldig salat, sommer som vinter, kommer til sin ret og booster appetitten, når de sprøde grøntsager fordeles på fadet med croutoner, feta og andre toppings som kronen på værket.

Sort Mega Riflet lille dyb tallerken (17 cm) og ovalt fad (36,5 cm) koster hhv. 499 DKK og 1.299 DKK i vejl. udsalgspris.

 

 

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.