Add this: 

TEKSTILER

Spændende ny pudeserie fra Södahl

Connect hedder serien, som består af spændende puder i et moderne farvemix, der kan kombineres på utallige måder.

Fakta

I serien findes ni puder, og priserne ligger vejl. fra kr. 299,95 til kr. 399,95.

Ensfarvede felter og flader med spændende farver som kontrast og lækre detaljer som messinglynlås med læderstrop.

Kvaliteten er høj, og puderne har et tidløst, men stadig trendy design, der gør, at produkterne kan bruges over en længere periode og dermed være grundstenen i en form for basisgarderobe til hjemmet.

Puderne fås i en kraftig og eksklusiv kvalitet, hvor farverne nature, nude, powder, grey, indigo, china blue, tea green og golden sand indgår i pudernes design.

Ved at bruge Connect puderne som 'basisgarderobe' i din sofa, daybed og stol har du mulighed for at dresse op efter anledning og situation samt kombinere puderne med mere iøjnefaldende prints og mere sæsonbetonede puder og plaider.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien