Add this: 

KØKKEN

Sous vide gryde

Sous vide gryde - Servér kød og grønt i kokkeklasse

Fakta

Vejl. Pris: DKK 699

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Tilbered grøntsager, fisk, bøffer og stege til perfektion med denne prisstærke sous vide-gryde fra Melissa. Du skal blot marinere og vakuum-pakke råvaren, inden den sænkes i sous vide-gryden. Efter den anbefalede tilberedningstid kan du brune kødet let, så det får en sprød stegeskorpe. Du kan nu servere et måltid i kokkeklasse med saft, smag og vitaminer i behold.

Sous vide-gryden er udført i et enkelt design i rustfrit stål. Låget er af tempereret glas, så du kan følge tilberedningen. Gryden er let at betjene, og indersidens non-stick belægning er nem at gøre ren. Der følger desuden en praktisk indsats til bøffer og andre mindre råvarer. 

• Kapacitet: 6 liter

• Temperaturområde: 45-90°C 

• LED-indikator 

• Effekt: 520 W

• Timerfunktion fra 30 minutter til 72 timer

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.