Tilbered grøntsager, fisk, bøffer og stege til perfektion med denne prisstærke sous vide-gryde fra Melissa. Du skal blot marinere og vakuum-pakke råvaren, inden den sænkes i sous vide-gryden. Efter den anbefalede tilberedningstid kan du brune kødet let, så det får en sprød stegeskorpe. Du kan nu servere et måltid i kokkeklasse med saft, smag og vitaminer i behold.
Sous vide-gryden er udført i et enkelt design i rustfrit stål. Låget er af tempereret glas, så du kan følge tilberedningen. Gryden er let at betjene, og indersidens non-stick belægning er nem at gøre ren. Der følger desuden en praktisk indsats til bøffer og andre mindre råvarer.
Kapacitet: 6 liter
Temperaturområde: 45-90°C
LED-indikator
Effekt: 520 W
Timerfunktion fra 30 minutter til 72 timer
Vejl. Pris: DKK 699
For mere information kontakt frj@adexi.dk