Add this: 

BAD

SOMETHING BLUE

Den minimalistiske badeværelsesserie Nova One fra Zone er skabt med fokus på både funktionalitet, design og æstetik.

Serien omfatter sæbedispenser, sæbeskål, tandbørstekrus, toiletbørste og pedalspand.
De essentielle elementer fungerer perfekt på badeværelset, og de bløde former og rene linjer i en klassisk kongeblå skaber elegance og dybde.

Lad den kongeblå farve skabe temaet på badeværelset og sammensæt Nova One med et par bløde Match håndklæder i farverne Petrol Green, Dark Blue og Black.

Se mere omkring Nova One serien HER

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/