Add this: 

INTERIØR

Som taget ud af et Lundstrøm maleri

Grundlagt i 2017 er Raawii et nyt designfirma, der stræber efter raffineret enkelhed.

Firmaet Raawii lever og arbejder for tre grundregler: Der skabes produkter med en klar fornemmelse af proportioner, designeren skal kunne ses og høres og så har produktionen respekt for mennesker og samfund.

Det er designeren Nicholai Wiig-Hansen, der står bag den første kollektion med navnet Strøm fra Raawii, og han har tydeligt fundet sin inspiration i kunstneren Vilhelm Lundstrøms stærke farver og volumen. Han så det smukke i det enkle, og var en mester til med klare former og farver, at få enkle, funktionelle dagligdags objekter til at fremstå smukke og eksklusive.

Raawii produkterne er nærmest som taget ud af et af Lundstrøms verdenskendte stillebens og de smukt proportionerede objekter i keramik og i seks forskellige statement farver er både klassiske og tidløse, men tilføjer ligeledes et moderne touch til bordet og indretningen. Kollektionen består af en kande i to størrelser, en vase i to størrelser og en skål også i to størrelser og fås i farverne: orange, pink, grøn, gul, grå og blå.

www.raawii.dk