Add this: 

KØKKEN

Slow juicerens Godfather

Nu kan vi endelig med spænding røbe, at HUROMs 3. generations slow juicer er kommet på det danske marked!

Fakta

Vejl. Pris: DKK 3.999,-

For mere information kontakt hurom@adexi.dk

Slow juiceren HUROM H25 er 3.generation i HUROMs slow juicer serie. Også kaldt Alpha Generation.

Den banebrydende teknologi, der ligger bag produktet er blandt andet den patenterede alfaskrue lavet af materialet ultem**. Alfa skruen i HUROMs slow juicer gør, at klemmeintensiteten er øget og efterlader mindre pulp/frugtkød. Maskinen skaber rammerne for, at holde på mineralerne og vitaminerne i juicen. 

Grundet drivkraften bag maskinen er den kraftfulde 150W AC motor og juiceren kører med blot 43 omdrejninger presses frugten og grøntsagerne uden at blive iltet*.

Resultatet er hermed:

 

·         Fantastisk velsmagende juice, der tilmed sørger for at der ingen iltning sker.

·         Bibeholdt vitaminer og næringsstofferne, der sikre et sundere resultat.

·         Farven bibeholdes i juicen, da frugten og grøntsagerne ikke bliver iltet.

Slow juiceren er tilmed udstyret med et easy-moving håndtag, der gør det nemmere at flytte juiceren.

*Ingen iltning øger juicens holdbarhed og sikre juicen holdes frisk i længere tid.

**Ultem er et amorphous polytherimid (PEI) materiale, der kombinerer estraordinære mekaniske, termiske og elektriske egeneskaber.

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.