21.11.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Skrædderkunst til soveværelset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med enkelt, ensfarvet sengetøj er det let at genskabe hotelstilens luksuriøse look, mens stilrene striber skaber klassisk, skandinavisk stemning.

I de senere år er interessen for at klæde boligen på med tekstiler eksploderet. Her er catwalken og couture-kunsten en stor trendinspiration, og med efterårsnyhederne Spiga og Shirt er JUNA gået skræddermesteren i bedene. Resultatet er to nye design, der hylder den klassiske sildebensvævning og sætter eksklusive tekstildetaljer på sprødt sengetøj i nordiske, douche farver med tilhørende køkkentekstiler.

Spiga og Shirt kollektionerne suppleres begge med matchende viskestykker i velsugende bomuldskvalitet og for Spiga-kollektionen med dekorative stropper i kontrastfarve – en line extension til glæde og gavn for alle, der ønsker at gennemføre tekstilstilen hele vejen fra soveværelse til køkkenzone eller blot vil forkæle opvasken med skræddersyet design.

  • JUNA Spiga Sengetøj i 100 % bomuld med sildebensvævning og lynlåslukning (140 cm X 200 cm samt 140 cm X 220 cm) findes i farverne hvid, støvet blå og rosa koster hhv. 549,95 og 599,95 kr. (vejl.)
  • JUNA Spiga Viskestykker (50 cm X 70 cm) i 100 % bomuld med kontrastfarvet strop findes i farverne hvid, støvet blå, grøn og rosa og koster 69,95 kr. (vejl.)
  • JUNA Shirt Sengetøj i 100 % bomuldssatin med lynlåslukning (140 cm X 200 cm samt 140 cm X 220 cm) findes i farverne sort, støvet blå, lys grøn og rosa og koster hhv. 499,95 og 549,95 kr. (vejl.)

  • JUNA Shirt Viskestykker (50 cm X 70 cm) i 100 % bomuld findes i farverne sort, støvet blå, lys grøn og rosa og koster 59,95 kr. (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere. Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere