Add this: 

UDELIV

Skab stemning i efterårshaven

Skab en hyggelig atmosfære i haven hele efteråret og vinteren med Slim-Line

Fakta

Slim-Line 40 LED, 6 meter, vejl. pris 89kr.

Slim-Line 80 LED, 12 meter, vejl. pris 129kr.

Slim-Line 160 LED, 18 meter, vejl. pris 169kr.

Slim-Line 200 LED, 24 meter, vejl. pris 209kr.

Slim-Line w/flash 60 LED, 9 meter, vejl. pris 169kr.

Slim-Line Net 100 LED, 1x1 meter, vejl. pris 169kr.

Slim-Line Net 200 LED, 2x2 meter, vejl. pris 249kr.

Slim-Line Cluster 160 LED, 2 meter, vejl. pris 209kr.

Efterårshaven byder på masse smukke farver. Gør starten på den mørke tid mere idyllisk og skab en hyggelig atmosfære i haven hele efteråret med Slim-Line.

Slim-Line har en tynd LED og små elegante lyspunkter - nem at håndtere og dekorere med. Serien fås i flere varianter og størrelser.

Om Sirius Company AS

Se showroom

Sirius er et designhus med speciale i lys; i over 30 år har Sirius produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign. Sirius er etableret i 1971, og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. Sirius har via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, skabt Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning. For Sirius er det vigtigt, at produkterne er smukke, men funktionaliteten og kvaliteten skal også være i orden.

Kernen i Sirius’ produkter er evnen til at skabe den særlige og hyggelige atmosfære, som kendetegner lys, og at bringe glæde – både indendørs og udendørs - i ethvert hjem år efter år. Sirius’ produktudvikling er forankret i den nordiske designtradition: Designet skal ikke blot være smukt og vække følelser, men også være funktionelt.

Sirius’ mission er at bevare sin markedsposition som den mest innovative og kreative producent af lysdekorationer.