Add this: 

BRUGSKUNST

Skønne skatte til væggen

Hvis du er vild med vægkunst og unikke ikoner, så kan du godt begynde at glæde dig. Iittala lancerer nemlig dette efterår en serie af vægjuveler, der elegant udstiller yndlingsobjekterne eller i sin enkelthed blot er en fryd for øjet.

Fakta

Produktinformation
Aarre-vægjuveler er lette at kombinere og flytte rundt, da ophængningen er ens for alle, og de holder samtidig til en vægt på 5 kg.    

Forhandlerinformation
Nærmeste Iittala-forhandler oplyses på tlf. 3814 4848 eller www.iittala.com.

For yderligere information, billeder og udlån af samples til foto, kontakt venligst:

Anne Wehner | PR & Corporate Communications Manager
M +45 2271 0302 |anne.wehner@fiskars.com

Stine Bruun | PR Coordinator
M +45 3156 7827 | stine.bruun@fiskars.com

www.iittala.com

Aarre betyder skat på finsk. Og de unikke, håndlavede juveler giver også rig mulighed for at præsentere de skatte, der normalt gemmer sig i skuffer og skabe. Lad Aarre supplere din vægdekoration som et ekstravagant islæt eller dekorér juvelerne med dine luksuriøse accessories.         
Kollektionen af vægjuvelerne er en hyldest til en af Finlands helt store glaskunstnere, Oiva Toikka. Fire udvalgte designere blev inviteret til Iittalas glasfabrik og ankom hver især med et tema, som de ønskede at fortolke og arbejde med – under kyndig vejledning og udfordring af Oiva Toikka og med hjælp fra de dygtige glaspustere på fabrikken.             

Juveler fra finske hænder    
Aarre-kollektionen er designet af kendte, finske kunstnere, som Iittala har samarbejdet med i lang tid: Markku Salo, Anu Penttinen og Aalto+Aalto. Glaskunstneren Markku Salo havde sine øjne på kosmos, glaskunstner Anu Penttinen kiggede på det rige undersøiske liv og transformerede det til sin farverige og klare stil. Og Elina og Klaus Aalto, der arbejder med forskellige materialer, dykkede ned i den latinske blomsterverden for at finde deres kilde til inspiration.

Resultatet er en interessant og rig kollektion af otte juveler i en række forskellige farver og former, og hver juvel er unik. Hver enkel Aarre har et unikt håndaftryk sat af glaspusteren, der sammen med den uforudsigelighed som glasset besidder af natur skaber et unikt resultat i farvenuancer og detaljer.
 

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.