Add this: 

KØKKEN

Skøn glasserie, der holder på temperaturen

Smukke og funktionelle glas.

De nye dobbeltvæggede Zwilling Sorrento glas og skåle er ikke bare smukke på bordet, de sørger også for, at både din varme latte og din kolde isdessert holder temperaturen. Og selv om din kaffedrik er gloende varm eller desserten isnende kold, er glassene behagelige at holde på takket være de dobbelte vægge.

Det er den kendte italienske designer Matteo Thun, der har givet form til den elegante glasserie, som er forbløffende let i udtrykket på trods af den effektive isolerende funktion. Det ser nærmest ud som om indholdet svæver inde i glaskonstruktionen.

Glas og skåle er mundblæste i borosilikatglas af høj kvalitet, som er yderst holdbart. En kombination af italiensk design og tysk kvalitet, når det er allerbedst. Glassene tåler både mikroovn og opvaskemaskine.

Om ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

Se showroom

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier.Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.