Add this: 

INTERIØR

Sirius’ LIVING 2018 kollektion

LIVING 2018 kollektionen på Formland (Hal E, stand 4224)

De seneste 10 år har Sirius fokuseret på lysdekorationer, der kan bruges hele året rundt, både ude – og indendørs. På Formland vil Sirius’ LIVING 2018 kollektionen blive fremvist. LIVING 2018 kollektionen introducerer et nyt udvalg af lysdekorationer i smukke, bløde forårs og sommerfarver, der skaber en hyggelig atmosfære i ethvert hjem og sætter de perfekte rammer i haven eller på terrassen. 

Velkommen til Sirius - Formland (Hal E, stand 4224)

Om Sirius Company AS

Se showroom

Sirius er et designhus med speciale i lys; i over 30 år har Sirius produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign. Sirius er etableret i 1971, og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. Sirius har via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, skabt Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning. For Sirius er det vigtigt, at produkterne er smukke, men funktionaliteten og kvaliteten skal også være i orden.

Kernen i Sirius’ produkter er evnen til at skabe den særlige og hyggelige atmosfære, som kendetegner lys, og at bringe glæde – både indendørs og udendørs - i ethvert hjem år efter år. Sirius’ produktudvikling er forankret i den nordiske designtradition: Designet skal ikke blot være smukt og vække følelser, men også være funktionelt.

Sirius’ mission er at bevare sin markedsposition som den mest innovative og kreative producent af lysdekorationer.