SALGSLEDER – HAY LYNGBY

Stilling:SALGSLEDER
Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Bahne i Lyngby søger en dygtig salgsleder for Hay-afdelingen snarest muligt.

Butikken er opdelt i 3 hovedområder: HAY, bolig og modetøj. Du vil få ansvaret for salget i HAY-afdelingen og vil i det daglige stå for salget af hele HAY-sortimentet af møbler og accessories.

Du brænder for møbler og design generelt – og kender vigtigheden af SALG og GOD SERVICE. Det er vigtigt, at du har erfaring som sælger, gerne med en baggrund i design, interiør eller mode.

Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening, som du mener er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og har en god situationsfornemmelse, som gør dig i stand til at afdække kundens behov og finde løsninger, der skaber værdi for kunden Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers, hvor du samtidig får en vigtig rolle i samarbejdet med Hays nøglepersoner. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Hay Lyngby” sendes til Annette Olsson på mail aol2@bahne.dk hurtigst muligt.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Skriv venligst at du har set stillingsopslaget på designbase.dk

Kontakt

Lyngby Hovedgade 60
2800
Lyngby
Ansættelsesforhold:
Fuldtid
Jobtitel:
SALGSLEDER
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt
Ønsket publisering:
19.02.2018