Jobopslag

SALGSELEV - MODETØJ

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: SALGSELEV - MODETØJ
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.08.2018
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 28.06.2018
Søg job  

Bahne i Lyngby søger en dygtig salgselev til modetøjsafdelingen pr. 1. august 2018.

Du brænder for SALG og MODE generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

En uddannelse hos Bahne vil give dig mulighed for at arbejde med højt profilerede mærkevarer som By Malene Birger, Calvin Klein, Baum und Pferdgarten, Custommade, Designers Remix, Stine Goya, Samsøe, Mos Mosh, Mads Nørgaard, Second Female, AJ117, Lee, Vila m.fl.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Uddannelsen

Du indgår i et 2-årigt uddannelsesforløb, som afsluttes med en fagprøve. I løbet af din elevtid vil du samtidig få løbende tilbud om deltagelse i leverandørbesøg, interne møder samt deltagelse i vores modeaftener 2 gange om året (forår/efterår).

Efter elevtiden

Som færdiguddannet har du mulighed for at fortsætte din karriere i en af Bahne-butikkerne på Sjælland eller i Jylland.

Dine kvalifikationer

  • ·        EUX Merkantil eller EUD GF 2
  • ·        STX, HF, HTX inkl. 10 ugers HGS forløb
  • ·        HHX inkl. 5 ugers grundforløb
  • ·        HG med kvalifikationer til detailuddannelse med specialer opnået før 1. august 2015

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) sendes til lyngby@bahne.dk

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere