Jobopslag

SALGSELEV – BOLIG

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: SALGSELEV – BOLIG
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 15.09.2018
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.06.2018
Søg job  

Bahnes mode- og designkoncept åbner ny butik i Regina-bygningen på Strøget i Århus midt oktober 2018. Vi glæder os til at åbne en ekstraordinær butik med masser af oplevelser indenfor mode, design og interiør. Vil du være en del af eventyret?

Vi søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 15. september eller 1. oktober 2018. 

Bahne forhandler alle de kendte mærkevarer i branchen og tilbyder en afdeling med masser af muligheder i et område med stor kundetilgang.

Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

Samtidig skal du have en ægte interesse i bolig og design, for det har vi!

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Uddannelsen
Du indgår i et 2-årigt uddannelsesforløb, som afsluttes med en fagprøve. I løbet af din elevtid vil du samtidig få løbende tilbud om deltagelse i leverandørbesøg og interne møder.

Efter elevtiden
Som færdiguddannet har du mulighed for at fortsætte din karriere i en af Bahne-butikkerne på Sjælland eller i Jylland.

Uddannelseskrav:
- EUX Merkantil eller EUD GF 2
- STX, HF, HTX inkl. 10 ugers HGS forløb
- HHX inkl. 5 ugers grundforløb
- HG med kvalifikationer til detailuddannelse med specialer opnået før 1. august 2015

Du er udadvendt og serviceorienteret - og frem for alt har du et brændende ønske om at arbejde med flotte mærkevarer.

Vil du være med til at åbne Bahnes 20. butik i oktober 2018 – og kan du nikke genkendende til ovenstående? I bekræftende fald glæder vi os til at modtage din ansøgning. Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Århus/Elev/Bolig” sendes til Annette Olsson pr. mail job@bahne.dk.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere