Add this: 

TEKSTILER

Södahl serien med Flora Danica motiver udvides med damaskduge

Serien har opnået så stor popularitet, at Södahl nu lancerer dugen Pimpenelle, hvor motiverne er vævet ind i det eksklusive damaskstof.

Fakta

Pimpenelle fås i nude og grå. Dugen er med staincoat, hvilket betyder, at væske som fx vand og rødvin ikke trænger ned i dugen, og derfor er den let at holde.

 

Den fås i følgende størrelser:

150x180 cm til vejl. kr. 599,95

150x220 cm til vejl. kr. 649,95

150x270 cm til vejl. kr 749,95

150x320 cm til vejl. kr 849,95

150x370 cm til vejl. kr. 999,95

 

De leveres i gaveæsker. 

De fineste skærmplanter står i græsset overalt i naturen, og de er en af landets gratis glæder, der gør turen på landevejen til en flot, botanisk oplevelse.

De stribede stængler, fligede blade og hvide blomster er i Pimpenelle vævet, så de fremstår fine og delikate på damaskdugen.

Södahls serie med originale Flora Danica motiver er en hyldest til et af verdens mest ambitiøse værker om planteriget. Motiverne er nænsomt blevet rentegnet med stor respekt for det originale motiv. Blomsterne og urterne gengives med de små uperfektheder, der er på de håndtegnede og kobberstukne tavler.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien