SÆLGER MODETØJ / ACCESSORIES

Stilling:SÆLGER MODETØJ / ACCESSORIES
Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Bahne på Fisketorvet søger en dygtig og erfaren sælger til modetøjsafdelingen hurtigst muligt.

Det er vigtigt, at du har erfaring som sælger, og at du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

Du er engageret og har stor interesse for modetøj og accessories. Du kender de mærker, vi forhandler, og følger modens udvikling som en naturlig del af din hverdag. Du er den fødte sælger - er en god team-player - har masser af livserfaring - og higer efter at skabe din egen gruppe af faste kunder.

Bahnes tøjkoncept består af mærkevarer til modebevidste piger. Vi forhandler mærker som By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Lala Berlin, Calvin Klein, Custommade, Designers Remix, Stine Goya, Samsøe, Mos Mosh, Second Female, AJ117, Lee, Vila m.fl.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Sælger/Fisketorvet” sendes til Annette Olsson på mail: aol2@bahne.dk.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Skriv venligst at du har set stillingsopslaget på designbase.dk

Kontakt

Kalvebod Brygge 59
1560
København V.
Ansættelsesforhold:
Fuldtid
Jobtitel:
SÆLGER MODETØJ / ACCESSORIES
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt
Ønsket publisering:
21.02.2018