Jobopslag

SÆLGER – BOLIG

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: SÆLGER – BOLIG
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.10.2018
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.06.2018
Søg job  

Bahnes mode- og designkoncept åbner ny butik i Regina-bygningen på Strøget i Århus midt oktober 2018. Vi glæder os til at åbne en ekstraordinær butik med masser af oplevelser indenfor mode, design og interiør. Vil du være en del af eventyret?

Vi søger en dygtig sælger til boligafdelingen med baggrund i boligbranchen pr. 1. oktober 2018.

Bahne forhandler alle de kendte mærkevarer i branchen og tilbyder en afdeling med masser af muligheder i et område med stor kundetilgang.

Du har en bred erfaring inden for salg af de kendte mærkevarer, som vi forhandler. Salg vil være den altoverskyggende opgave, og herudover vil der naturligvis være diverse opgaver i forbindelse med hverdagen i en moderne detailbutik.

Som sælger i Bahne er du bekendt med vigtigheden af SALG og GOD SERVICE. Du er den fødte sælger, elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du er humørfyldt, kreativ og indstillet på at være en del af et positivt arbejdsklima. Du drømmer ligeledes om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Vil du være med til at åbne Bahnes 20. butik i oktober 2018 – og kan du nikke genkendende til ovenstående? I bekræftende fald glæder vi os til at modtage din ansøgning. Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Århus/Sælger/Bolig” sendes til Annette Olsson pr. mail job@bahne.dk.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere