Add this: 

KØKKEN

Så går vi til vaflerne!

På lørdag den 25. marts kan du med god samvittighed mæske dig i sprøde vafler hele dagen. Det er nemlig Nordisk Vaffeldag.

Fakta

Heston Blumental lægger ikke navn til hvad som helst. Kun det perfekte!

Produkterne fra Sage er udviklet af den verdenskendte kok Heston Blumenthal. I England har hans høje krav til kvalitet gjort Sage meget populær. Et Sage vaffeljern funktionelt design til dit køkken. Sage er sikre, solide og stabile produkter, der giver dig kontrol over madlavningen fra start til slut. Og så gør det jo ikke noget, at køkkenudstyret samtidigt ser lækkert ud.

Hvad er det for noget med den vaffeldag. Hvorfor findes den?

Oprindelig er vaffeldagen en svensk tradition, som markerer vinterens afslutning og forårets begyndelse. Grunden til, at det lige præcis er den 25. marts, er den kristne mærkedag ”Vår frue dag”, som er den dag, Jomfru Maria fik besked fra englen Gabriel om, at hun ville føde Jesusbarnet blot ni måneder senere. ”Vår frue dag” blev i folkemunde misforstået og i daglig tale lavet om til "vaffeldag".  Af den simple årsag har svenskerne indført den tradition, at der spises vafler denne dag. 

Vafler på mange måder

De fleste er nok vant til at spise vafler med sødt tilbehør som sukker eller syltetøj. Men der er også dem, der foretrækker vafler med en helt anden topping. I det nordlige Norge spiser man for eksempel vafler med æg og kaviar. Men kun fantasien sætter grænser. Hvad med en vaffelbrownie? Her bager du simpelthen bare browniedej i vaffeljernet og vupti, så har du en anderledes og lækker vaffelformet chokoladekage. Eller hvad med en sund omelet? Rør ingredienserne til omeletten sammen og fyld i vaffeljernet. På ingen tid har du en gennembagt omelet med smukke tern.

I middelalderen fejrede man ”Vår frue dagen” med at stege vafler over åben ild. I slutningen af 1800-tallet kom det runde vaffeljern med hjerteform. I dag er vaffeljernet et populært køkkenredskab og findes i mange varianter.

Intelligente vaffeljern fra Sage

Med udgangspunkt i at få helt perfekte vafler - sprøde og jævnt bagt - har Sage i samarbejde med den verdensberømte kok Heston Blumenthal udviklet to vaffeljern, Sage the No-Mess Waffle og the Smart Waffle. Begge vaffeljern har plader af støbejern, der afgiver en jævn varme overalt. Fedtstof er helt unødvendigt. Materialet er non-stick, så vaflerne brænder ikke på. Hvis du kommer til at fylde for meget dej i vaffeljernene, vil den overskydende dej blot opsamles i den smarte drypbakke i stedet for at løbe ned ad siden og ud på køkkenbordet. Det gør rengøringen meget nemmere og minimerer spild.

Sage the No-Mess Waffle bager klassiske vafler og har 7 forskellige indstillinger, fra lette og luftige til sprøde mørkebrune.  Vejledende pris 1.299,- DKK. Se mere her: http://witt.zone/sage/the-no-mess-waffle-vaffeljern-vaffeljernet-praktisk-og-let-rengoering/

På Sage the Smart Waffle vælger du, om vaflerne skal være belgiske, klassiske, chokolade eller buttermilk. Bagetiden er automatisk beregnet til den ønskede vaffeltype og  –farve.  Sage the Smart Waffle klarer resten. Vejledende pris 2.299,- DKK. Se mere her: http://witt.zone/sage/the-smart-waffle-vaffeljern/

PS.  At ”gå til vaflerne” er i øvrigt et udtryk fra 1950'erne – med samme betydning som at "gå til makronerne" og "gå til stålet", dvs. at være energisk, virkelig tage fat og gøre en alvorlig indsats. 

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.