Brands

Nissernes Jul by Shane Brox

Bag de rundkindede og drillesyge nisser stod Carla og Wilhelm Hansen, som også har tegnet Rasmus Klump.

Børnenes bedste ven, Shane Brox, har givet det historiske jule-univers, Nissernes Jul, et twist, så designet på den helt nye kollektion passer til en moderne indretning og samtidig giver stemningen af ægte jul.

Designeren, tv-værten og eventyrfortælleren har i samarbejde med Egmont og Rikki Tikki Company, fået frie hænder til at tolke det livsglade univers og give det et nyt look, der passer til nutidens hjem.

Amace Scandinavia

AMACE SCANDINAVIA - AFFORDABLE LUXURY!

Optimism, excess and decadence drives this style. It’s glamorous but contemporary home decor and lightning feature luxurious details that nod to the past but are modernised by streamlined silhuettes and modern colour pairings. Refined, smooth, and flawless!

Produktområder:
 • Interiør
Rasmus Klump by Mette Ditmer

Det kan godt være, at Rasmus Klump aldrig bliver ældre, men han er alligevel gammel nok til at være en af de tegneseriefigurer, som både børn og voksne elsker. Den nostalgiske figur er også noget særligt for Mette Ditmer, der nu lancerer en eksklusiv interiør- og tekstilserie med figurer og elementer fra Rasmus Klump-universet. 

Produktområder:
 • Interiør
By Nord Copenhagen

By Nord Copenhagen er en dansk designvirksomhed, som har eksisteret siden 2008.

Produktområder:
 • Interiør
Abigail Ahern

Et internationalt superbrand inden for interiørdesign er landet i Danmark – nemlig britiske Abigail Ahern, der bl.a. har været stylist for Gwyneth Paltrow og hvis design bliver solgt i nogle af Londons fineste butikker. I første omgang får vi mulighed for at købe hendes trendsættende og virkelighedstro kunstige blomster og grafiske planter. Abigail Aherns univers er et studie i stilsikkerhed; dramatiske og dekadente detaljer til boligen, guld, mørke malinger og opulente lysekroner. Som Gwyneth Paltrow, en af hendes mange kendiskunder, siger: ‘Hun forandrer et rums stemning med sin sans for kunstnerisk indretning’. 

Produktområder:
 • Interiør
 • Kunst og udsmykning
Andersen Design

”Andersen Design Since 1916”

Gennem mere end 100 år har møbelvirksomheden Andersen Furniture produceret anerkendt kvalitetsdesign i træ. Andersen Furniture har grundlagt Andersen Design, der er en accessories-kollektion. I accessories-kollektion - Andersen Design - går historie, passion og godt håndværk igen, og sammen med en masse anerkendte, eksterne og interne designere skaber de en tidsløs og nordisk kollektion, der matcher den skandinavisk indretning. Hos Andersen Furniture og Andersen Design tror de på ekstraordinære produkter, der er skabt med hjertet, og produkter der holder i både kvalitet og design. Produkter, der uden at lade sig diktere af kortvarige modeluner, skiller sig ud og gør det nemt at skabe individuelle hjem med kant og karakter. Det er derfor, Andersen har været "timeless since 1916".

Produktområder:
 • Interiør
Mette Ditmer

Mette Ditmer står for det rene, enkle og ærlige design – den skandinaviske form for designtænkning, som er: ‘keep it simple’.

Hendes design stil er grafisk, farverig og altid med et twist.

Mette Ditmer finder stor skønhed i et rent snit, lige linjer – og foretrækker i sit design at lade materialer og små detaljer træde frem og sammen skabe produktets udtryk.

Fra den første streg på papiret til det færdige produkt, bruges der mange timer på detaljerne – hvilket betyder, at hvert koncept er konsistent i dets udtryk og form.

“Design er som det virkelige liv: Det er de små ting, detaljerne, der gør forskellen”

Produktområder:
 • Badeværelse
 • Boligtekstiler
 • Brugskunst
 • Interiør
 • Opbevaring
Èn Gry & Sif

Én Gry & Sif er smukke, dekorative og sjove bolig- og gaveartikler til hjemmet. Produkterne er håndlavet og fremstiles i Nepal.

De fleste produkter er fremstilet af filtet uld. Den rå uld er fra New Zealandske får. I Nepal bearbejdes den rå uld og indfarves i økovenlige farver. Herefter begynder filte-processen. Vand og sæbe masseres med håndkraft ind i ulden. De små fibre i ulden begynder at binde sammen, og til sidst har man filtet uld.   

”Én” betyder ”den eneste ene”. Da alle produkter er håndlavet, er der aldrig to der er helt ens, og derfor er alle produkter unika.

Nepal er et land rigt på smil, medmenneskelighed og livsglæde, men et af verdens fattigste lande målt på økonomi. Én Gry & Sif er derfor stolte over at skabe arbejdspladser og dermed indkomst til familier i Nepal.

Én Gry & Sif er certificeret af the World Fair Trade Organization. Det betyder at alt er fremstillet under ordnede forhold med respekt for mennesker og miljø.

Produktområder:
 • Boligtekstiler
 • Brugskunst
 • Interiør
 • Legetøj
 • Opbevaring
 • Tøj og accessories
Elephant Parade

Sprælske farver og et legende design er kodeordene i denne kollektion af kunstelefanter. Designobjekterne er miniaturer af elefanter fra kunstudstillingen Elephant Parade, der har gået sin sejrsgang verden over.

Elephant Parade forener på elegant vis kunst, forretning og velgørenhed. I byer som Milano, London, København, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Heerlen, Trier/Luxemborg, Hasselt, Emmen og Bergen har lokale og internationale kunstnere dekoreret babyelefanter i autentisk størrelse, der efter udstilling er bortauktioneret til fordel for verdens truede elefanter.

Med elefanter i miniaturestørrelse bringer Rikki Tikki Company Elephant Parades unikke designfortællinger og velgørenhed ind i boligen. Et køb af en kunstelefant er nemlig også med til at støtte bevarelsen af de store truede dyr.

Produktområder:
 • Brugskunst
 • Interiør
 • Kunst og udsmykning
Medusa-Copenhagen

Maj-Britt og Rie Bidstrup (mor og datter) er designerne bag det fantastiske og unikke univers Medusa-Copenhagen, som har eksisteret siden 1997. Medusa-Copenhagen er kendt for en verden fyldt med figurer til alle anledninger, højtider og dekorationer, f.eks. til julen, påsken, halloween, fødselsdag og sommer. Maj-Britt og Rie er altid på jagt efter noget nyt, tosset og finurligt, som kan skabe liv, kærlighed og glæde i mange familier og hjem. 

Produktområder:
 • Boligtekstiler
 • Brugskunst
 • Interiør
 • Service og borddækning
Notes by Susanne Schjerning

Susanne Schjerning arbejder originalt med kontrastfyldte harmonier og dynamiske farvesammensætninger. Mønstre og motiver tegnes i hånden og overføres til serigrafiske trykrammer, hvorefter de frække farvekombinationer afprøves, udvælges og sættes i produktion.

Susanne Schjernings inspiration kommer alle vegne fra. Det kan være en stemning, bestemte farvekombinationer, landskaber, eller den måde, en plante kaster skygge på en mur. Derfor håber Susanne, at du vil tage et stykke af hendes natur med ind i din bolig - og at det vil bringe dig glæde og harmoni hver dag. 

Kollektionerne handler ikke kun om fordybelse og en hverdag i balance. Der skal være plads til begejstring, spontanitet og glimt i øjet. Så du mærker livet - og hvordan det bedst giver værdi for dig. 

Produktområder:
 • Boligtekstiler
 • Brugskunst
 • Interiør
 • Service og borddækning
JUST

JUST er en kollektion af særligt udvalgte, design-items, der udvikles i takt med tidens ånd. JUST er for dig, der søger særligt lækkert design til dit hjem, som både rummer kant og elegance. Fælles for produkterne er den stilsikre forståelse for de nyeste trends, og derfor kommer der hele tiden nye, lækre designs til den stadigt voksende kollektion af ”must-haves”. Med JUST har vi skabt et brand, der går på tværs af klassiske aldersgrupper og i stedet taler til de forbrugere, hvis hjerte banker for indretningstrends lige nu. De har en personlig stil og smag og stiller krav til, at deres indretning udstråler, hvem de er. De er ikke bange for at skifte ud i deres indretningsgenstande, og ser det som et personligt projekt konstant at udvikle og indrette i deres stil. Vi er en gruppe af designnørder, der elsker at udvikle nye designs. Vi ser det som vores mission at finde og udvikle designs, der virker inspirerende for kunderne. Vores designs er i tråd med tidens indretningstrends og er det, der virker som prikken over i’et i boligindretningen. Vi har altid øjnene åbne overfor nye idéer og trends. Vi søger inspiration på internationale boligblogs, i magasiner og på messer og trendseminarer. JUST kan også udvikle designs til en kæde i samarbejde med denne og arbejde efter dennes ønsker. Produkterne samles under brand-navnet: JUST.

Produktområder:
 • Brugskunst

Info

Om os

House of brands; Rikki Tikki Company A/S, har sammensat en 360° produktportefølje. Dekoration, design, småmøbler, accessories, tekstiler, service, gaver… Designerne lever side om side i afbalanceret forening. Denne ekstraordinære mangfoldighed er i tråd med de varierede forventninger fra både indenlandske og globale markeder. 

Besøgende på udkig efter unikke løsninger kan opleve vores brands; Abigail Ahern, Amace Scandinavia, By Nord Copenhagen, Mette Ditmer, Medusa-Copenhagen, Én Gry & Sif, Andersen Design, Notes by Susanne Schjerning, Nissernes Jul by Shane Brox, Rasmus Klump by Mette Ditmer, Elephant Parade og JUST på: rikkitikki.dk

Kontakt

Rikki Tikki Company A/S
Mariagervej 3
9560
Hadsund
Tel.: 9857 2755
info@rikkitikki.dk