Add this: 

KØKKEN

Orange County Smokers - Røgeovn – 1 Layer

Dette er Orange County Smokers svar til hvad manden eller kvinden der har alt!

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Røgeovn  – 1 Layer

Dette er Orange County Smokers svar til hvad manden eller kvinden der har alt står og mangler, når menuen skal trækkes op til et højere kulinarisk niveau. Røgeovnens kabinet er designet med 0,6 mm tykt stål belagt med en mat sort finish. Røgeovnen står på ben af rustfrit stål.

Der kan som eksempler både røges fisk, skaldyr, lam, bacon, pølser og grøntsager

Kabinettet måler 39,5 x 23,4 cm (indvendige mål)

Varmeafvisende træhåndtag der giver dig en tryg og sikker måde at tjekke røgeprocessen under brug -og mulighed for at tilsætte træflis, hvis det er nødvendigt.

Der er inkluderet rustfri stål rist samt plade til træflis.

Varmeelementet er på 1100 watt med nylonhåndtag og indikatorlampe på håndtaget. Varmeelementet må ikke fjernes fra røgeovnen.

IPX4 - stænktæt kabinet, hvilket betyder du kan bruge ovnen i det fri selv hvis det småregner. 

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.