Add this: 

TEKSTILER

Pure Poetry by Södahl

Æstetikken er sat i højsædet, de gamle håndværksmæssige færdigheder forenes med nye arkitektoniske former, og der skabes noget nyt og spændende - og meget skandinavisk.

Fakta

Farverne er indigo, china blue, ice, lys grå, samt gyldne og nude accenter. 

 

På billedet ses fra venstre:

Södahl Precision china blue, vejl. kr. 299,95

Södahl Precision blue, vejl. kr. 299,95

Södahl Attitude grå, vejl. kr. 249,95

Södahl Brushed plaid, vejl. kr. 499,95

Som en hyldest til det autentiske søges inspirationen til temaet Pure Poetry i det ægte håndværk og et enkelt liv. Med naturmaterialer og en neutral farveskala opnås et ydmygt og lidt landligt look. Stilen er indbegrebet af "less is more" med enkle produkter med høj funktionalitet og gennemførte detaljer. Det overflødige skæres væk.

Vi har et ønske om at sætte farten ned, bruge vores hænder og følge med i naturens gang.

Strik, simple vævede mønstre, fåreskind og læder giver sammen med træ i alle afskygninger en lidt rustik indretning. Produkter med små uperfektheder og patina giver den rette nostalgiske stemning.

Klassiske mønstre, tern, vævet flet og små minimalprint udgør en underspillet stil, hvor farverne er harmoniske og holdt i tone-i-tone kombinationer.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien