Add this: 

Branchenyt

Prisværdig tekande

Dansk designet tekande modtager iF Design Award

Kähler design melder sig i rækken af danske designvirksomheder, der har modtaget en iF Design Award. Prisen er uddelt til Kählers Hammershøi Tekande i kategorien Husholdning / Bordservice.

En jury på 63 medlemmer, bestående af uafhængige eksperter fra hele verden, har udvalgt Hammershøi Tekanden som en af vinderne blandt de 6.400 bud, der er blevet indsendt fra 54 forskellige lande.

Kählers Hammershøi-serie er skabt af designeren Hans-Christian Bauer, som trækker sin inspiration fra de originale værker af kunstneren Svend Hammershøi, som han skabte på Kähler-værkstedet tilbage i begyndelsen af det 20. århundrede. Hvert enkelt design er omhyggeligt udført med henblik på anvendelighed, design og kvalitet. Som resten af serien har tekanden et moderne formsprog og med den messingbelagte hank og en indbygget si, der både afbalancerer tempoet når der hældes og ligeledes skiller tebladene fra vandet er der fokus på funktionaliteten.

Den internationale designpris iF Design Award er blevet uddelt i 65 år og er i dag anerkendt som en af verdens vigtigste designpriser, der blåstempler god kvalitet og exceptionelt design.

Stort tillykke til Kähler Design!

www.kahlerdesign.com