Jobopslag

PRAKTIKANT INDKØB IMPORTVARER

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: PRAKTIKANT INDKØB IMPORTVARER
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 11.07.2018
Søg job  

Bahne søger en praktikant (37,5 timer/ugen) hurtigst muligt, som vil indgå i vores indkøbs-team på Fisketorvet i København. Praktikperioden er lønnet og forventes at vare 8-10 måneder.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte daglig opdatering og vedligeholdelse af vores ERP system samt andet forefaldende kontorarbejde.

Du skal være 100% fortrolig med Excel og have et godt overblik. Interesse for boligbranchen og import af varer vil være en fordel.

Som person er du kreativ, grundig og dygtig til at planlægge og prioritere din tid uden at miste overblikket. Du er udadvendt og initiativrig – og villig til at give en hjælpende hånd i forbindelse med afdelingens øvrige opgaver i travle perioder.

Vi tilbyder en positiv, selvstændig og travl hverdag med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Ansøgning (PDF eller Word-fil gerne med foto) mærket "Praktikant - Importvarer" sendes til Tina Støjholm pr. mail tst@bahne.dk.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 2-3 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere