Add this: 

UDELIV

PowerGearX™ - nye beskæresakse og hæksaks

Fiskars’ patenterede PowerGear™ er den mest effektive klippemekanisme på markedet. Den både tripler klippe- styrken og distribuerer den jævnt. Og dertil er klippekraften i PowerGear™ gjort endnu skarpere med ergonomisk videreudvikling. Havearbejdet er med andre ord overstået med få klip!

Fakta

Priser

1023628 Beskæresaks koster 319 DKK

1023629 Beskæresaks  koster 269 DKK

1023630 Beskæresaks  koster 269 DKK

1023631 Hækkesaks  koster 459 DKK

For billeder, klik her!

For yderligere information, presseudlån og billeder kontakt:

PR Manager Stine Bruun

Mail: stine.bruun@fiskars.com

Telefon: 31 56 78 27

www.fiskars.dk

Beskæringssakse
Den nye PowerGear™ X-serie inkluderer to beskæringssakse med sideskær – og én med modskær. Sideskær er egnet til let beskæring og klip i ferskt træ, mens modskær er optimeret til grovere beskæring og klip i dødt træ, hvor et rent klip ikke er altafgørende.

Hvis klippet er for tæt eller for langt fra stammen, vil træet bruge sin energi på at hele disse beskæringsfejl i stedet for at vokse, og samtidig gør forkerte klip planten mere modtagelig overfor sygdomme. Det nederste blad på sideskær-saksene i PowerGear™ X-serien giver et præcist klip i korrekt afstand fra stammen og dermed det bedst mulige resultat.  

Den geniale PowerGear™-mekanisme er suppleret med skarpe, rustfri stålblade af høj kvalitet og en let FiberComp™-konstruktion. Det unikke, roterende Softgrip™-håndtag kombineret med ekstra hårde blade sikrer et let, præcist og sikkert klip.

PowerGearX™-beskæringssakse er velegnet til mellem og store hænder - og kan klippe grene op til 2 cm i tykkelse.

Hækkesaksen
Også hækkesaksen har den unikke PowerGear™-mekanisme, som klipper tre ganger så let sammenlignet med mere almindelige mekanismer. Dermed får du en hækkesaks, hvor du skal yde et minimum, selv når de strideste buske og hække skal trimmes.

Alle klinger i PowerGearX-serien er i rustfrit stål og belagt med PTFE, som reducerer klippefriktion og forhindrer at beskæringsrester sætter sig fast på bladene. Slutresultatet er et rent klip, der heler hurtigt. Dertil giver Softgrip™-håndtaget komfort og balance, når du klipper.

PowerGear™ -serien har 25-års garanti. 

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.