Add this: 

Branchenyt

Polstring og design gennem tre generationer

Bent Hansen kan i år fejre 70 års jubilæum. Den danske familievirksomhed startede ud som et lille polsterværksted i Aalborg tilbage I 1948.

Bent Hansen har siden gennem tre generationer udviklet sig til et moderne møbel- og designfirma med et sortiment af både møbler, designprodukter og boligaccessories. Heriblandt bestselleren Primum Chair.

Henrik Hvid Hansen, den nuværende tredjegenerations-ejer og kreativ direktør i firmaet, husker, hvordan han som barn var fascineret af sin farfars håndværk:

”Da jeg var dreng, var min farfar min rollemodel. Jeg tilbragte utallige timer i hans værksted, mens jeg betragtede, hvordan han omhyggeligt gav nyt liv til gamle møbler. Jeg husker tydeligt præcisionen i hans hårdtarbejdende hænder og hans særlige evne til at udvælge det helt rigtige materiale til det møbel, han arbejdede på. Min bedstefar var møbelpolstrer, og selvom hans polsterværksted med tiden er blevet omdannet til en moderne designvirksomhed, er det stadig hans værdier, der i dag udgør hjørnestenen i Bent Hansen”, fortæller han ifølge en pressemeddelelse.

Bent Hansen forhandles i dag i 100 danske bolighuse og eksporteres til 11 udenlandske markeder.

I denne uge udstiller Bent Hansen på Stockholm Furniture & Light Fair (stand B02:25), hvor også jubilæet fejres med bl.a. præsentation af nyheder, som de eksklusive jubilæumsmøbler, Tension Daybed og Lounge Chair, der er designet af danske Says Who.

www.benthansen.net