Add this: 

Branchenyt

Pep hjemmet op med rocket Hollywood Glamour

Se det nyeste designsamarbejde fra IKEA

Så blev sløret endelig løftet for den længe ventede kollektion OMEDELBAR, skabt af den svenske stjernestylist Bea Åkerlund i samarbejde med IKEA.

Med kollektionen, der blandt andet byder på lamper formet som dametasker, vaser og skåle formet som tophatte og kongekroner, et tøjstativ og tilhørende bøjler og skoæsker, sort- og hvidstribet tapet, gardiner og en sort lænestol med korsetdetaljer samt tilhørende puf, gør Bea Åkerlund det muligt med enkelte produkter og få midler at forvandle et jævnt soveværelse til en laber boudoir-inspireret burlesque hule.

Bea Åkerlund, der bor og arbejder i USA, har arbejdet som stylist for stjerner som Madonna, Beyonce, Rihanna og Lady Gaga, og hendes personlige stil er ikke til at tage fejl af. Og den nye kollektion OMEDELBAR for IKEA er helt tydeligt inspireret af hendes personlige stil. Det er Rock ’n’ roll og Hollywood glamour i et fantastisk mix, det er grafiske sort-hvide striber kombineret med røde læber, gammeldags guldure kombineret med lak og læder. Det er meget anderledes end noget andet, der nogensinde er kommet ud af IKEAs blå-gule fabrikker.

Med kollektionen rykkes der ved de traditionelle konventioner inden for boligindretning og de 35 unikke boliggenstande, hylder alle individualitet og lægger op til kreativitet i hjemmet.

OMEDELBAR udspringer af Bea Åkerlunds vision om, at det skal være muligt for alle at personliggøre og dekorere hjemmet med boligtilbehør, der udstråler eksklusivitet og stil – uden at det koster en formue. Produkterne er skabt med udgangspunkt i at gøre det muligt at udstille og fremvise sit tøj, sine accessories og dermed sin personlighed.

”Det er en kollektion, der opfordrer til, at du ikke skal tage livet så alvorligt. Jeg ønsker, at folk skal ha’ lidt sjov i deres liv”, siger Bea Åkerlund i en pressemeddelelse fra IKEA.

Kollektionen, der lanceres i IKEAs varehuse til marts 2018 er limited edition, så der er kun begrænset antal af produkterne i en begrænset periode.

www.ikea.dk