Add this: 

INTERIØR

Påske for fuld Fabergé

Dette forår tager Juna farveteten og bekender sig til gul med moderne fortegn i et nyt, douche dugedesign.

Skandinavisk design er kult og dyrkes over hele verden for sine mange kvaliteter. Farverigdom er dog sjældent en af dem, for selvom trendbarometeret netop nu går mod maksimalisme og multikulør, er Nordic Living trenden fortsat forsigtig med at bruge farver. Det gælder ikke mindst på bordet, hvor farverne ofte kun slippes løs, når højtiden kalder på traditionelle julerøde og påskegule nuancer. Men ikke længere. Dette forår tager Juna nemlig farveteten og bekender sig til gul med moderne fortegn i et nyt, douche dugedesign, der henter grafisk inspiration i de dekadente Fabergé-æg og sætter påsken på ny og trendy tekstilformel, som sagtens kan bruges langt ind i sommeren.    

Easter-dugen findes i fire forskellige størrelser, der dækker op til alt fra Store Bededags-brunch til intim søndagsfrokost med vennerne og forårets store familietræf. Som en ekstra, funktionel detalje er dugen desuden overfladebehandlet, så den er smuds- og væskeafvisende og dermed sagtens kan stå distancen flere dage i træk, når foråret kalder på flere gæster.

Juna Easter dug i jacquardvævet i bomuld og polyester findes i målene:

  • 150 cm x 180 cm til 599,95 kr. (vejl.)
  • 150 cm X 220 cm til 749,95 kr. (vejl.)
  • 150 cm X 270 cm til 899,95 kr. (vejl.)
  • 150 cm x 320 cm til 1.049,95 kr. (vejl.)

Om ROSENDAHL DESIGN GROUP

Se showroom

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.