Add this: 

KØKKEN

Orange County Smokers - Square – 3 Layer

Her er storebroderen til Orange County Smokers 1 layer!

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Orange County Smokers 3 layer, er storebroderen til 1 layer og har hele tre riste til røgning, hvilket gør du kan røge større portioner eller flere forskellige madvarer på én gang.

I 3 layer røgeovnen kan du røge større enheder såsom fisk, skaldyr, lam, bacon, pølser og grøntsager, kun fantasien sætter grænsen.

Røgeovnens kabinet er designet med 0,6 mm tykt stål belagt med mat sort finish. Røgeovnen står på ben af rustfrit stål.

Røgeovnens udvendige mål er 40,5 x 31 cm. – Ovnen har 3 medfølgende riste og 3 niveauer til røgning

Varmeafvisende træhåndtag på låget sikrer dig en tryg og sikker måde, at tjekke røgeprocessen under brug, med mulighed for at tilsætte træflis, hvis dette er nødvendigt.

Der er inkluderet en rustfri stål rist samt metalplade til træflis.

Det indbyggede varmeelement er på 1300 watt, med indikatorlampe ved brug

IPX4 - stænktæt kabinet, hvilket betyder du kan bruge ovnen i det fri selv hvis det småregner.

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.