Add this: 

KØKKEN

Orange County Smokers - Røgeovn Cabinet

Nu er røgeovnenes konge over dem alle på banen!

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Røgeovn Cabinet

Har du brug for at røge større mængder af fødevarer, er her kongen af røgeovne.

Røgeovnens kabinet er designet med 0,6 mm tykt stål belagt med mat sort finish. Kabinettet er designet med en luftventil på bagsiden og et integreret termometer, der gør det muligt at lave mad med varm røg eller medium røg. Røgeovnen er udstyret med en isoleret dør og magnetisk lukning.

Med sine indbyggede riste samt pande til træflis kan du røge større emner, herunder fjerkræ, større fisk og stege samt skaldyr mv. Du kan også røge pølser mv. vha. de medfølgende kroge.

Indvendige røgemål er 40 x 31 cm - og der medfølger 3 stk. riste til brug i de 4 niveauer

Røgeovnens totale mål er 60x44,5x29cm.

Med luftventil på bagsiden af ​​enheden.

Termostatstyring sikrer det perfekte røgeresultat.

Integreret termometer inkluderet.

Isoleret Inox dør med magnetisk lukning. Dør i rustfri stål, kabinet i matsort stål.

Varmeelement på 1600 watt sikrer et optimalt resultat hver gang.

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.