Add this: 

KØKKEN

Orange County Smokers - Cylinder – Thermostat Controlled

Vi er meget stolte over at kunne præsentere vores innovative og trendy design af cylinder røgeovnen.

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Cylinder – Thermostat Controlled

Vi er meget stolte over at kunne præsentere vores innovative og trendy design af cylinder røgeovnen.

Denne fantastiske og unikke cylinderformede elektriske røgerovn er perfekt til en varm og mellemlang røgning af både fisk, skaldyr, fjerkræ, lam, bacon, pølser og grøntsager. Røgeovnens kabinet er designet med 0,5 mm tykt stål belagt med en mat sort finish. Cylinder røgeovnen er inddelt i 3 niveauer hvoraf man kan røge forskellige fødevarer på samme tid.

Røgeområde måler Ø 40,3 cm og der er 3 røge niveauer.

Inkl. 2 pander

Med luftregulering i låget

Termostatstyret

Integreret termometer

Varmeelement på 1800 watt

IPX4 - stænktæt kabinet, hvilket betyder du kan bruge ovnen i det fri selv hvis det småregner.

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.