Add this: 

INTERIØR

Opdateret opbevaring

Scala genopstår dette efterår i en ny, moderne udgave genfortolket af glasgiganten Holmegaard.

Opbevaringsglasset Scala så første gang dagens lys for 25 år siden og blev i årene, der fulgte, en regulær køkkenklassiker. Med sin fusion af praktik, teknik og æstetik er det kendte opbevaringskoncept fortsat topaktuelt og derfor genopstår Scala dette efterår i en ny, moderne udgave genfortolket af glasgiganten Holmegaard. De ikoniske opbevaringsglas beholder deres berømte funktionalitet med patentlukning og praktisk-dekorativ måleskala støbt ind i glasset, men har i dag fået en mere feminin formgivning – og så suppleres den nostalgiske glasflaske og de fire glasbeholdere desuden med matchende drikkeglas.

Scala opbevaringsglas findes i fire størrelser:

  • Scala opbevaringsglas (2 dl) med bøjle af fjedrestål og grå gummiring koster 99,95 kr. (vejl.)
  • Scala opbevaringsglas (0,75 L) med bøjle af fjedrestål og grå gummiring koster 149,95 kr. (vejl.)
  • Scala opbevaringsglas (1 L) med bøjle af fjedrestål og grå gummiring koster 169,95 kr. (vejl.)
  • Scala opbevaringsglas (2 L) med bøjle af fjedrestål og grå gummiring koster 199,95 kr. (vejl.)

Til serien hører også en flaske med bøjle af fjedrestål og grå gummiring (1 L) til 149,95 kr. (vejl.) samt drikkeglas (30 cl), der koster 149,95 kr. (vejl.) for sæt med to stk.

Om ROSENDAHL DESIGN GROUP

Se showroom

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.