OneLeg

www.oneleg.dk

Om

OneLeg by susanne schmidt aps

     - er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i DESIGN, FUNKTIONALITET og INNOVATION udvikler og opsøger produkter, der gør en forskel for brugerne.

Oprindelig er virksomheden udsprunget fra et personligt behov om at skåne ryg og knæ ved arbejde i jord- og gulvhøjde og OneLeg skamlen blev udviklet, sat i produktion og sælges nu…

Læs mere  

Om

OneLeg by susanne schmidt aps

     - er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i DESIGN, FUNKTIONALITET og INNOVATION udvikler og opsøger produkter, der gør en forskel for brugerne.

Oprindelig er virksomheden udsprunget fra et personligt behov om at skåne ryg og knæ ved arbejde i jord- og gulvhøjde og OneLeg skamlen blev udviklet, sat i produktion og sælges nu i flere lande.

Det er vores hensigt forsat at udvikle og finde produkter, der Iever op til vores principper.

Kontaktpersoner

Susanne Schmidt

Direktør

Brands

Oneleg

OneLeg er i al sin enkelhed og lette design, en smart, étbenet skammel, der sikrer en aktiv, dynamisk og ergonomisk korrekt siddestilling.

Brug f.eks. OneLeg 32 til havearbejdet, når skabe, paneler eller bilens fælge skal rengøres. Eller lad de mindste børn (fra ca. 3 år) sidde på den. Den både styrker balance, muskulatur og koncentrationen.

OneLeg 40 er velegnet til de lidt større børn og til opgaver i lidt højere niveauer, f.eks. når pædagoger ønsker at sidde i øjenhøjde med børnene.

OneLeg 48 passer godt til spisebordet, de små køkkener og altaner. Denne størrelse er også god til børn fra ca. 11-12 års alderen.

OneLeg 54 er virkelig anvendelig ved skrivebordet og andre lidt højere borde. Brug den som ekstra siddeplads eller variation til kontorstolen på arbejdspladsen.

Sidste nye skud på stammen er OneLeg 65, der passer til køkkenborde, spiseøer samt høje skrive- og arbejdsborde.

OneLeg er udført i det stærke materiale Polyethylen og overtræk i 100% silikone. Ingen af delene har kroge eller sprækker, så alt er let at rengøre. Det betyder, at OneLeg kan bruges i mange produktioner og kliniske miljøer, hvor der stilles krav om højere hygiejne.

Oneleg Wood

Det levende træ, de smukke årer, nuancer og strukturer i kombination med det fine design, ergonomi og funktionalitet. Så har man den helt unikke skammel, OneLeg Wood

På kanten af sædet er der monteret en sort gummiring, der foruden at give skamlen en ekstra designmæssig streg, sikrer at gulv eller skammel ikke tager skade hvis den vælter.
På foden er der påsat en silikone skridsikring, der beskytter gulv og forhindre glid.

Som noget helt nyt, tilbyder vi nu OneLeg Wood i 4 størrelser: 32cm, 40cm, 48cm og 54cm. Dvs. der er en OneLeg Wood skammel til alle, såvel børn fra 3 års alderen til voksne ved skrivebordet.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere