Add this: 

BRUGSKUNST

Nyt fra H.C. Andersen Home i en eventyrlig stil

H.C. Andersens flettede julehjerte er tilbage med helt nyt look.

Fakta

Serier: Ballerina & Ole Lukøje

Materiale: Forgyldt

Højde: 8 cm

Enhedens pris: DKK 249,- stk. (Vejl.)

Bl.a. i samme serie findes også ophæng, kræmmerhuse og lysestager 

H.C. Andersen er kendt for sine eventyrlige historier verden over, og man mener også, at H.C. Andersen var ophavsmand til verdens første flettede julehjerte.

Nordahl Andersen har de seneste år fremstillet julepynt inspireret af H.C. Andersens eventyr og papirklip, og nu er der igen godt nyt i eventyrlig stil.

Blandt årets julenyheder gemmer sig julehjertet med Ole Lukøje flettet ind og julehjertet med Ballerina flettet ind.

Hjerterne leveres i fine runde gaveæsker, inspireret af en gammeldags hatteæske for at bevare nostalgien omkring H.C. Andersen.

Om Nordahl Andersen

Se showroom

Nordahl Andersen - gaver der glæder
Firmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges til
udsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have glæde af dem i mange år – ja måske i generationer.

Firmaets produktpalette indeholder smykker, dåbsartikler, skriveartikler, jule- og påskepynt og repræsenterer kendte brands som Nordahl Jewellery, Joanli Nor, SON of NOA, Siersbøl og Hugo Boss. Men dette univers bruges udelukkende til at præsentere vores brand Hans Christian Andersen by Nordahl Andersen:

Eventyrligt smukke produkter baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip
Hele verden kender og elsker H.C. Andersen for hans berømte eventyr. Men digteren havde flere talenter. Et af dem var at lave de smukkeste papirklip. Dem har Nordahl Andersen nu i flere år forvandlet til smukt og dekorativt julepynt, med dyb respekt for den store kunstner.

Og for hvert år er kollektionen, baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip, vokset. Dekorative julehjerter, julestjerner, grantræer, ophæng og bordpynt er med til at skabe en eventyrlig julestemning ude i stuerne - og i 2017 blev der også føjet påskepynt til kollektionen.

Se hele kollektionen af H.C. Andersen by Nordahl Andersen her