Add this: 

KØKKEN

NYHED: Små fine sager til spisebordet

Miniature gryder, kasseroller, stegepander i aluminium med messing håndtag

Ballarini ServInTavola er designet til at opnå en smuk og indbydende præsentation af maden, når den anrettes på bordet. Servér forretter, tilbehør til hovedretter eller bagte desserter i klassisk tidløst design. Det er de små ting, der tæller i hverdagen… 

Egnet til alle komfurtyper, dog ikke induktion. Kan også bruges i ovnen.

Priser fra 199,95

Findes også med belægning og i kobber.

Mærke: Ballarini

Om ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

Se showroom

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier.Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.