Add this: 

INTERIØR

Nyhed fra BITZ - flere farver, mere fantasi

De iøjnefaldende fade er designet i helt nye og meget intense farver, og det delikate farvespil fremhæves af den blanke glasur og gør hvert enkelt fad unikt.

Fakta

BITZ Fad fås i 7 forskellige farvekombinatione. 

Fadet måler 40 cm i diameter og koster vejl. kr. 499,95

Christian Bitz har med sin sprudlende fantasi og sit mangfoldige univers skabt en serie af farverigt stentøj, der giver borddækningen en ekstra dimension. BITZ seriens enorme popularitet betyder, at der nu også lanceres en række imponerende bordfade.

Det flotte fad vækker opsigt på bordet og kan anvendes både til servering og som dekorationsfad. Undersidens reaktive glasur matcher BITZ-seriens øvrige stentøj, og det er derfor oplagt at kombinere fadet med andre produkter fra sortimentet og gøre borddækningen endnu sjovere og mere udtryksfuld.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien