Add this: 

KØKKEN

NYE SMUKKE FARVER

Peili serien udvides med nye farver og flere praktiske størrelser.

Skålserien Peili fra Zone Denmark har vundet flere internationale priser for sit enkle og funktionelle design - senest er serien udvidet med ny størrelse og flere farver.

Serien fås i fem størrelser fra 9 til 30 cm og otte flotte farver - med plum og ice green som de nyeste. 

Peili er en stilsikker nyklassiker, der er ideel til tilberedning, servering og opbevaring. På toppen af skålen ligger et elegant fad, der både fungerer som låg og kan bruges til fx servering af tapas, snacks eller som en bakke. Lågene til de små skåle er også velegnede til glasbrikker

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/