Add this: 

DELIKATESSER

Nye franske delikatesser

En autentisk gourmet smagsoplevelse: Le Cru er en helt ny fantastisk serie af lækre franske delikatesser.

Fakta

Historien om Le Cru går langt tilbage. Vi har brugt flere år på at finde frem til netop dette sortiment af delikatesser, som er produceret i Frankrig ud fra traditionelle metoder. Med Le Cru ønsker vi at sætte fokus på simpel god madlavning med lækre kvalitetsprodukter. Le Cru har rødder i det sydeuropæiske køkken, og gør den daglige hverdagsmadlavning til en rejse ind i nye smage og kulinariske oplevelser.

Lækkert indhold skal naturligvis også pakkes smukt ind, og derfor har vi designet hvert et glas, låg og kværn, så de passer ind i Chic Antiques univers.

Chic Antique introducerer en helt ny produktserie af lækre franske delikatesser. Serien af delikatesser består af 49 forskellige varianter som for eksempel pesto, olier, tapenader, marmelader, salte, vineddiker, oliven og krydderier. Alle produkter er fremstillet i Frankrig af små lokale producenter af rigtig gode råvarer, og alle varianter er specielt udvalgt af vores smags team. Le Cru er skønne kvalitetsprodukter, i en smuk emballage - hvert et glas, låg og kværn er designet så kvaliteten er i top, og udseendet rammer den smukke franske landstil.

Le Cru er ideelt som indholdet i en lækker gave, enten for sig selv eller som en del af en gavekurv med blandede lækkerier og smuk brugskunst. Værtindegaver, julegaver, kalendergaver... julen nærmer sig, og listen er lang over gode ideer til, hvor Le Cru vil gøre lykke. 

Velkommen til Le Cru!

Om Chic Antique

Se showroom

Chic Antique er passionen for det unikke, der som en drøm udviklede sig til en virksomhed.

Drømmen opstod i Sydfrankrigs varme somre, men ikke ved vandet, hvor de fleste turister begiver sig hen. Vi begiver os ud på landet og ind i de små byer, hvor fortiden ikke er helt forsvundet. På markederne, som er en tradition i de franske byer, gemmer fortidens smukke ting sig på markedsborde og kasser. Smukke ting som ser ud, som de så ud dengang. Det unikke kan tiden ikke fjerne.

Her opstod Chic Antique. Fortidens smukke ting fortjente en fremtid. Dette var begyndelsen.

Chic Antique har i dag et sortiment af brugskunst, som holder fast i "Chic Antique" stilen. Stilen er både unik og rustik, blandet med fransk romantik.

Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme.