Add this: 

Navnenyt

Ny kreativ sjæl hos PYTT Living

Vi har pr. 1. August ansat Lotte Poulsen Hansen som ny e-commerce og salgsmedarbejder hos PYTT Living.

Lotte kommer med en god erfaring, og masser af energi fra marketing branchen, og har glædet sig til de nye spændende udfordinger hos PYTT Living. Lotte vil løbende have kontakt til vore kunder og agenter, og står klar til at servicere dem.

PYTT Living har gennem de seneste år været igennem en opadgående udvikling, og har en masse gode ideer jeg kan lide, fortæller Lotte Poulsen Hansen.
Jeg har været i marketing og grafik branchen i godt og vel 4 år, og har gennem tiden været inde over indflydelsesrige opgaver - store som små.
Som ny e-commerce medarbejder skal jeg have fingrene i produkterne, kameraet og markedsføringen. Jeg er desuden at finde på Formland, som PYTT Living deltager på.

Lotte Poulsen Hansen bor i Haderslev, og er gift med Søren. Sammen har de Johanne. Fritiden bruges på indretning, loppemarkeder og familien. Hun er desuden aktiv på de sociale medier.

Om PYTT Living ApS

Se showroom

PYTT så dagens lys i 2015 som resultat af vores passion for design, interiør og udfordringen i at skabe noget nyt. Vi arbejder altid ud fra synspunktet, at man skal sige ”PYTT med det” – PYTT med at der roder lidt, PYTT med hvad andre tænker, og PYTT – vi gør det. Plejer er død, og nogle gange skal man ud i vand til over navlen, for at kunne komme tilbage med noget helt specielt. Dette bringer vi videre i vores produkter som, udsprunget af klassisk og kvalitetsbevidst design, ikke er bange for at blive set.

Hos PYTT skaber vi minimalistisk, detaljeorienteret og frem for alt funktionelt design.
Skandinavisk design indgår som inventar i mange hjem, netop på grund af det enkle udtryk, som let kan indføres i den moderne bolig og kombineres med nye trends og gamle fund. Med dette udgangspunkt, har vi hos PYTT skabt en ny serie af produkter, som er en unik blanding af tidsløst men samtidig inspirerende og aktuelt design.

Økonomisk, etisk og miljømæssig ansvarlighed betyder meget for os. Det kan derfor også spores hele vejen igennem PYTT, lige fra valg af materialer, produktion under ansvarlige forhold i Europa og fokus på at skabe så lidt spild som muligt. Det gør vi fordi vi mener, at det kan mærkes når man får et PYTT produkt i hånden.

Hjemmet er en afspejling af vores personlighed. Om man er til det minimalistiske, eller til noget der er mere utraditionelt og anderledes, så skal det give den helt rigtige mavefornemmelse at komme ind ad døren, og det har vi forsøgt at ære. Vi har et tæt samarbejde mellem designere og produktion. En stor vifte af gode materialer er altid lige ved hånden, og der er derfor ikke langt fra idé til handling. Vi kan hurtigt afprøve nye idéer og inspirere hinanden med nye kreative perspektiver, og resultatet giver sig til udtryk vores produkter.