Add this: 

INTERIØR

Chic Antique skaber forårsfornemmelser...

Drøm dig frem til lange, lyse sommernætter med den nye SPRING/SUMMER 2018 kollektion i forårets smukke pastelfarver.

Fakta

Når de første anemoner titter frem og bøgen springer ud, ved du med sikkerhed, at foråret endelig er her – og det er den nye kollektion fra Chic Antique også! Kollektionen består af smukke og dekorative nyheder til inde og ude i skønne douche pasteller. 

Den nye skønne SPRING/SUMMER 2018 kollektion fra Chic Antique tager dig med på en vidunderlig rejse igennem dejlige minder og leder tankerne hen på lyse, lune forårsdage. Kollektionen byder blandt andet på flotte havemøbler i bambus, masser af nye romantiske lanterner og nye smukke vintage møbler. Du finder de skønneste mønstre, farver og former i den nye glasserie, blandt tekstilerne og i udvalget af lækkert haveinteriør. Vi bliver helt forårsforelskede af de skønne pasteller, der er et must-have i den kommende sæson.

Desuden ser skønne vintage møbler dagens lys, deriblandt en flot sofa med fletryg, et rustikt spisebord med krydsben og et væld af smukke småmøbler. Kom med på en rejse igennem skønne minder om dejlige forårsdage og lune sommeraftener…

Vi er stolte over at kunne præsentere den nye, smukke SS18 kollektion Spring Memories!

Om Chic Antique

Se showroom

Chic Antique er passionen for det unikke, der som en drøm udviklede sig til en virksomhed.

Drømmen opstod i Sydfrankrigs varme somre, men ikke ved vandet, hvor de fleste turister begiver sig hen. Vi begiver os ud på landet og ind i de små byer, hvor fortiden ikke er helt forsvundet. På markederne, som er en tradition i de franske byer, gemmer fortidens smukke ting sig på markedsborde og kasser. Smukke ting som ser ud, som de så ud dengang. Det unikke kan tiden ikke fjerne.

Her opstod Chic Antique. Fortidens smukke ting fortjente en fremtid. Dette var begyndelsen.

Chic Antique har i dag et sortiment af brugskunst, som holder fast i "Chic Antique" stilen. Stilen er både unik og rustik, blandet med fransk romantik.

Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme.