Add this: 

Branchenyt

Ny To Go Cup fra Eva Solo

En To Go kop, der kan klare lidt af hvert. Urban To Go Cup er 100 % tæt og kan holde kaffen varm i op til seks timer.

Du behøver ikke have øjlshandskerne på, når du putter den nye Urban To Go cup i tasken en travl morgen. Koppen holder din kaffe eller te varm i toget, træningscentret, på kontoret og alle de andre steder, en aktiv dag fører dig hen. Og den holder til det meste. Hvis du i stedet kører bil, kan du nemt betjene koppens smarte kliklåg med den ene hånd. Koppen fås i fire forskellige farver, så du selv kan bestemme, hvor meget kulør der skal på din termokop i rustfrit stål.

Fakta:

  • Dobbeltvægget termokop med vakuum
  • Funktionelt låg med klik funktion - let at holde med én hånd
  • Nem at rengøre - går i opvaskemaskinen
     

Direkte link til Urban To Go Cup

Se flere produkter på www.evasolo.com

Om EVA SOLO

Se showroom

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kvinder, udviklede vi redskaber, der lettede arbejdet i køkkenet. I 1970’erne, da de åbne køkkener gjorde deres indtog, var vi først med køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem. I vores sortiment kan du derfor finde det bedste til hjemmet ligefra kogegrej til serveringsfade, og hvert år lancerer vi to nye kollekioner.

Vi er et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Danmark, i Måløv, men vores produkter forhandles over det meste af verdenen og via evasolo.com. Vi står aldrig stille. På trods af, at vi er en familievirksomhed i 4. generation, så er vi hver dag på sporet af den næste evolution, og en ny generation af Eva Solo-produkter.