Add this: 

Branchenyt

Ny Box gasgrill fra Eva Solo

Aldrig har så stor kokkekunst fyldt så lidt!

Den nye gasgrill fra Eva Solo fylder næsten ingenting, men har alligevel plads til, at du kan udfolde dig kulinarisk. Derfor er den perfekt til altaner og mindre uderum. Grillen har på trods af sin størrelse to brændere, som betjenes manuelt og giver dig mulighed for at have både direkte og indirekte varme.

Låget er højt og rummeligt, så der er god plads til at grille større udskæringer eller to hele kyllinger. Sidehåndtagene gør det nemt at benytte grillen.

FAKTA

  • Perfekt til mindre altaner og terrasser
  • Stor stegeflade m. 2 individuelle brændere
  • Ben, sidebord og betræk kan tilkøbes
  • Materiale: Pulverlakeret stål, Rustfrit stål
  • KWH: 4,2
  • Farve: Sort
  • Mål: Højde: 34 cm, Bredde: 60 cm, Dybde: 40 cm, Grillareal: 31x37 cm

Direkte link til Box gasgrill

Se flere produkter på www.evasolo.com

Om EVA SOLO

Se showroom

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kvinder, udviklede vi redskaber, der lettede arbejdet i køkkenet. I 1970’erne, da de åbne køkkener gjorde deres indtog, var vi først med køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem. I vores sortiment kan du derfor finde det bedste til hjemmet ligefra kogegrej til serveringsfade, og hvert år lancerer vi to nye kollekioner.

Vi er et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Danmark, i Måløv, men vores produkter forhandles over det meste af verdenen og via evasolo.com. Vi står aldrig stille. På trods af, at vi er en familievirksomhed i 4. generation, så er vi hver dag på sporet af den næste evolution, og en ny generation af Eva Solo-produkter.