Brands

Hans Christian Andersen by Nordahl Andersen

Smukt og dekorativt julepynt samt home & living produkter baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip.

Produkterne er lavet i messing og hhv. forsølvet og forgyldt med 24kt. guld og leveres i flotte gaveæsker.

Brandet har eksisteret siden 2011 og kollektionen udvides hvert år med nye og spændende produkter indenfor både julepynt, påskepynt samt home & living.

 

Produktområder:
  • Brugskunst
  • Kunst og udsmykning
  • Service og borddækning

Info

Om os

Nordahl Andersen - gaver der glæder
Firmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges til
udsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have glæde af dem i mange år – ja måske i generationer.

Firmaets produktpalette indeholder smykker, dåbsartikler, skriveartikler, jule- og påskepynt og repræsenterer kendte brands som Nordahl Jewellery, Joanli Nor, SON of NOA, Siersbøl og Hugo Boss. Men dette univers bruges udelukkende til at præsentere vores brand Hans Christian Andersen by Nordahl Andersen:

Eventyrligt smukke produkter baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip
Hele verden kender og elsker H.C. Andersen for hans berømte eventyr. Men digteren havde flere talenter. Et af dem var at lave de smukkeste papirklip. Dem har Nordahl Andersen nu i flere år forvandlet til smukt og dekorativt julepynt, med dyb respekt for den store kunstner.

Og for hvert år er kollektionen, baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip, vokset. Dekorative julehjerter, julestjerner, grantræer, ophæng og bordpynt er med til at skabe en eventyrlig julestemning ude i stuerne - og i 2017 blev der også føjet påskepynt til kollektionen.

Se hele kollektionen af H.C. Andersen by Nordahl Andersen her

Kontakt

Nordahl Andersen
Postboks 460
8700
Horsens
Tel.: +45 66 11 17 00
info@noa.dk

Kontaktpersoner

Eva Schierff
Key account manager B2B
tlf.:
5119 5869