Add this: 

BAD

Nå dine personlige mål med Soehnle Kropsanalysevægt

Så er det januar, og mange af os retter vores fokus væk fra juleand og nytårschampagne og hen mod sund kost og træning.

Skal du have en hjælpende hånd til at fremme motivationen? Så er en kropsanalyse måske svaret. En kropsanalyse giver dig indsigt i, om du fx skal tilpasse din træning eller dit kalorieindtag for at nå dine personlige mål.

Soehnle Shape Connect 200 er en kropsanalysevægt, der kan give dig et unikt indblik i din kropssammensætning målt på vægt, væske- og fedtprocent samt muskelmasse, og på baggrund heraf giver en kropsanalyse et realistisk billede af din sundhedsstatus.

Med Soehnles nye topmodel kan du lave en komplet kropsanalyse hjemme på dit eget badeværelse. Til vægten er der udviklet en app hvortil alle data overføres - dermed har du et overskueligt overblik over alle dine tal.

Vægten kan også give dig et forslag til det optimale daglige kalorieindtag i forhold til dine mål, den kan udregne forskellen fra sidste vejning, samt hvor langt du er fra ønskevægten eller den ønskede muskelmasse. Desuden kan den udregne dit BMI og sammenholde det med et gennemsnitligt BMI.

Med en genkendelse af op til 8 personer kan de fleste husstande få hele familien koblet til den samme vægt.

Til Soehnle Shape Sense Connect 200 er der udviklet flere forskellige gadgets bl.a. et fitnessarmbånd og en blodtryksmåler, så du også kan koble dine træningspas til vægten og holde øje med, hvordan dit blodtryk ligger i forhold til de optimale værdier.

Vejl. udsalg kr. 899,95

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien