Add this: 

Branchenyt

MyFlavour oliekaraffel og dressingshaker

Miks, shake og server! Det er op til fantasien, hvad olien og dressingen skal smage af.

Hvad fuldender dine salater og dine yndlingsretter? Friskplukket timian og rosmarin fra køkkenhaven, citron eller chili? Sur-sød olieeddike eller tyk balsamico? Er det smagene, farven eller konsistensen, der bærer dine retter? MyFlavour-serien handler om at skabe sine egne smage og sine egne farver. At udfolde fantasien i køkkenet og kombinere de indtryk og smagselementer, der opstår, når kreativiteten får frit spil.

MyFlavour oliekaraffel
En god olivenolie smager fantastisk og er i sig selv en velkendt klassiker i de este køkkener. Men du kan også bruge det aftagelige spyd og tilsætte dine egne aromaafgivende smagsele- menter som urter, frugter og krydderier. Oliekaraflens hældekrave sikrer 100 % drypfri servering og ser dekorativ ud på bordet.

MyFlavour dressingshaker
Mix og shake din egen dressing til eksempelvis salaten, grøntsagerne eller kødet fra grillen. Dressingshakeren er praktisk og kan bo i køleska- bet, så du kan gemme dine dressinger fra gang til gang. Men den er også så elegant, at du kan sætte den på bordet som en dekorativ del af serveringen.
Dressingshakeren har en stor åbning foroven, der gør det er nemt at hælde ingredienserne ned i asken. Låget holder tæt, når dressingen skal rystes sammen, og den 100 % drypfri tud gør det nemt at dryppe den hjemmelavede dressing over dine retter.

Direkte link til oliekaraffel og dressingshaker

Se flere produkter på www.evasolo.com

Om EVA SOLO

Se showroom

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kvinder, udviklede vi redskaber, der lettede arbejdet i køkkenet. I 1970’erne, da de åbne køkkener gjorde deres indtog, var vi først med køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem. I vores sortiment kan du derfor finde det bedste til hjemmet ligefra kogegrej til serveringsfade, og hvert år lancerer vi to nye kollekioner.

Vi er et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Danmark, i Måløv, men vores produkter forhandles over det meste af verdenen og via evasolo.com. Vi står aldrig stille. På trods af, at vi er en familievirksomhed i 4. generation, så er vi hver dag på sporet af den næste evolution, og en ny generation af Eva Solo-produkter.