Add this: 

KØKKEN

Musthaves til julens småkager og konfekt

Når de lækre småkager kommer rygende varme ud af ovnen, og når julens småkager og konfekt skal pyntes, er det nødvendigt med en god afkølings- og bagerist.

Fakta

Blomsterbergs Bagerist måler 43 x 37 x 2 cm og koster vejl. kr. 149,95

Blomsterbergs Kagedåser fås i to størrelser: 20 x 20 x 8 cm og 19 x 12 x 9 cm - begge til vejl. kr. 79,95.

Blomsterbergs Bagerist med non-stick belægning er praktisk og funktionel, fordi ristens net er så fintmasket, at selv små kager kan stå fint og køle af uden at falde igennem eller stå skævt.

Risten kan også anvendes til kager, konfekt og desserter, der skal have et drys flormelis eller pyntes med glasur eller chokolade.

Til opbevaring af småkagerne har Blomsterbergs også netop lanceret elegante kagedåser i metal.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien