Add this: 

INTERIØR

Musik i børnehøjde

Jooki er en helt ny type digital jukeboks for børn, hvor børnene selv styrer musikken ved hjælp af små, fysiske legetøjsfigurer. Legetøjet får liv.

Fakta

Fakta om Jooki

  • Stream yndlingssangene eller historier fra fx Spotify. Jooki er Wifi-opkoblet eller en 100% stand-alone boks.
  • Hver enkelt lille legetøjsfigur er en playliste. Når figuren sættes på toppen af højttaleren, afspilles musik, historier eller måske beskeder, som du har indtalt fra din telefon. Samme NFC teknologi som Skylanders og Disney Infinity.
  • Med Jooki appen er det altid forældrene, der har styringen. Du uploader musik og historier og forbinder playlisten med figurerne. Du bestemmer tidsrummet, hvori Jooki må kan bruges samt det maksimale lydniveau; ligesom du kan fjernstyre Jooki via din telefon
  • Fra 3 år 

Familiens lille DJ

Den grønne krokodille spiller disco, den grå ridder spiller pop, den blå hval spiller alle MGP-sangene, og med det hvide spøgelse går Sigurd Barrett straks i gang med at fortælle spændende historier. Hver figur indeholder sin egen unikke playliste – som du styrer og sætter op direkte fra din PC eller smartphone. Musikglæde kombineres med leg.  

Jooki er en Bluetooth-enhed, hvor indholdet er lagret i ’boksen’, og ved hjælp af små, søde figurer vælger barnet selv, hvilken musik eller historie, der skal danses eller lyttes til. Figurerne minder om actionfigurerne fra Skylanders og Disney Infinity. De fungerer også på samme måde. 

Jooki kan, via WIFI opkobling, streame indholdet fra skyen eller spille fra dens eget mikro-SD kort. Det eneste barnet skal koncentrere sig om - og vil elske - er at sætte figurerne på toppen af højttaleren. Så går Jooki straks i gang med at spille playlisten eller historierne fra den pågældende figur.

Forældrekontrol

Det er dog stadig dig som forældre, der har fat i den lange ende. Med Jookis app kan du frit sammensætte indholdet på figurerne, ligesom du kan definere en række indstillinger, som fx det maksimale lydniveau samt tidspunkt på dagen, hvor Jooki ikke skal kunne spille (fx efter sengetid). Når børnene er puttet, kan du selv låne Jooki og streame dine yndlingsnumre direkte fra iTunes, Spotify eller anden musiktjeneste. Lydkvaliteten er sat i højsædet, og du får i Jooki en fuldblodshøjttaler, som opfylder både børn og voksnes krav og forventninger til god lyd.

Slut med at dele din mobil

Som småbørnsforældre nikker du sikkert genkendende til de daglige situationer, hvor barnet plager om at låne din telefon for så at sidde for sig selv og spille eller høre musik. Nu behøver du ikke længere dele din telefon. Og søskende behøver heller ikke slås om den. Med Jooki får børnene musik og leg i ét. Sanserne stimuleres og kombineres – ved at lytte, lege, se og føle.

Jooki er nutidens ultimative jukeboks og smarte højttaler til børn – og også lidt voksne.

Jooki har allerede modtaget mange priser, blandt dem ”Best In Family Tech” på CES 2017 og ”IHS Markit Innovation Award” på IFA Berlin 2017.

Jooki koster vejledende DKK 1599,- og forventes i butikkerne medio oktober 2017.

For mere information:  kontakt Witt.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.