Add this: 

BAD

Melissa Sous Vide Stick

Sous vide stick - Tag den gode smag med dig

Fakta

Vejl. Pris: DKK 699

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Med Melissa Sous vide stick kan du tilberede perfekte måltider efter den populære sous vide-metode – uden at du skal bruge opbevaringsplads til en stor sous vide-gryde. Du kan desuden let tage den gode smag med dig. Sticken er nem at pakke i bagagen, når du f.eks. skal i sommerhus. 

Sous vide sticken – eller cirkulatoren, som den også kaldes – anvendes sammen med Melissa vakuum food sealer og en almindelig gryde. Sticken har en praktisk klemme til montering på grydens side. Det varme vand cirkulerer nu omkring råvaren, så den tilberedes nænsomt, og alle vitaminer og smagsnuancer bevares. 

• Temperaturområde: 0-95°C med 0,1 grads præcision

• LED-indikator

• Effekt: 1300 W

• Praktisk og pladsbesparende

• Kapacitet op til 8 liter

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.